Over ons

DoubleUnders.nl is ontstaan vanuit een liefde voor crossfit. Wat ons opviel is dat het heel moeilijk is om bij één winkel alles te vinden wat je zoekt. Laat staan van de juiste kwaliteit. De ene keer omdat het een winkel betreft die een enorm aanbod heeft waardoor het heel lastig is de juiste spullen te vinden. De andere keer omdat een winkel simpelweg niet heeft wat je zoekt. 

Wij doen dit anders. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor crossfit van enkel de hoogste kwaliteit. De kwaliteit die wij zelf ook willen gebruiken en die gelijk staat aan de eisen die gesteld worden voor onder andere de CrossFit Games. Je zal bij ons dan ook geen moeite hebben met het maken van je keuze. Wij bieden namelijk van elk product enkel het gene aan waar wij vertrouwen in hebben. Wat betekent dat er weinig verschillende soorten te vinden zullen zijn.

Wat ons tevens onderscheidt, is dat wij alle producten op Rx-niveau aanbieden. Crossfit is een sport wat zich kenmerkt door vastgestelde gewichten voor het doen van workouts. Deze vastgestelde gewichten zorgen ervoor dat de sport goed meetbaar en uiterst competitief is.

Ons bedrijf is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Deze ondernemende plaats ligt in het centrum van Nederland wat ervoor zorgt wij in het hele land snel kunnen leveren.

Wie zijn wij

Onze zoektocht naar kwaliteit is begonnen vanuit een hechte vriendschap waarin wij elkaar wekelijks uitdaagde in een stevige workout. Wij zijn beide afkomstige uit een geüniformeerd beroep waarin wij gewend zijn onder hoge druk met wisselende tijden goed te moeten presteren. Een voorwaarde om dit te kunnen doen is een vitale levensstijl. Een belangrijk onderdeel hiervan is lichamelijk conditie. Iets waar crossfit ons al langere tijd in voorziet.

Wij zijn erop gericht jou te voorzien in de middelen die je nodig hebt om ook aan deze voorwaarde te kunnen voldoen. Materiaal mag namelijk nooit het excuus zijn. Wij zijn dan ook zelf onze grootste criticus. Wat niet goed genoeg is voor ons, is dat ook zeker niet voor jou.

Myscha
Eigenaar

Verantwoordelijk voor het logistieke proces, offline marketing en online content.

 

Ik zorg ervoor dat je bestelling zo snel als mogelijk bij jou op de deurmat ligt.

Daan
Eigenaar

Ik richt mij op de administratieve kant, online marketing en klantenservice.

 

Kom je ergens niet uit? Ik help je vinden wat je zoekt.