Partner worden van DoubleUnders?

Ben jij een CrossFit atleet die zijn of haar workouts deelt op Instagram? Of ben jij iemand, of ken jij iemand die actief is binnen de sport door het geven van trainingen of het runnen van een eigen box? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Wij brengen ons merk graag breder onder de aandacht bij onze doelgroep en daar kan een post op Instagram of het aanbieden van onze producten in jouw box ons bij helpen. Vanzelfsprekend staat daar een passende vergoeding tegenover.

De mogelijkheden leggen wij hieronder kort uit. Wil je alvast liever persoonlijk contact, dan kan dat bij ons altijd telefonisch.

Wil je direct je interesse aangeven, dan staat hieronder het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Online promotie voor DoubleUnders

Heb jij als atleet of box eigenaar een bereik binnen onze doelgroep op FaceBook of Instagram, dan komen wij graag met elkaar in contact. Het delen van content met onze producten vergroot ons bereik en daar staat een vergoeding tegenover. Hieronder kun je het contactformulier invullen en dan nemen we even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Knee sleeves zwart voor crosstraining van DoubleUnders gebruikt op een atleet
Hand grips zwart voor crosstraining van DoubleUnders gebruikt op een atleet
Wall ball zwart voor crosstraining van DoubleUnders gebruikt door een atleet

Verkoop van onze producten

Heb je een sportschool, geef je personal training of heb je een box? Dan bieden wij de mogelijkheid om onze producten fysiek aan te bieden zode dat je daar zelf een (grote) voorraad van hoeft in te kopen. De laatste jaren wordt er steeds meer online verkocht, echter merken wij dat voornamelijk ‘personal gear’ door onze klanten het liefst direct in de box wordt aangeschaft. Klanten kunnen het product dan even zien en waar nodig passen als ze toch aan het wachten zijn tot dat de les begint. Vervolgens kunnen ze het nieuwe setje grips of grip tape direct in de WOD gebruiken.De ervaring leert dan ook dat je als eigenlijk hier weinig omkijken naar hebt, maar wel een extra dienst kunt aanbieden en daar aan bij kunt verdienen. Omdat wij geen handeling en verzendkosten hebben, heeft de klant korting op het product en zit er voor de promotie en verkoop een goede marge in voor de partner.

Plyo box zwart in de box in Stede Broec

Interesse om partner te worden?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het invullen van onderstaand formulier. 

  Contactgegevens:

  Bellen: 0625221766, 0683984548
  Whatsapp: 0625221766
  Email: info@doubleunders.nl

  Bedrijfsgegevens:

  Kees en Kees V.O.F. 
  KvKnr: 78658462
  BTW-nr: NL861486080B01 

  Kantoor: 

  Albert Cuypstraat 23
  3751VD Bunschoten-Spakenburg
  Nederland

  Magazijn:

  Mijkenbroek 48
  4824 AC Breda
  Nederland