Retourneren

Wil je een bestelling retourneren? Hieronder lees je in 5 simpele stappen hoe je dat kunt doen.

 1. Neem contact ons op

  Ben je niet tevreden over je aankoop?
  Dit lossen wij dan graag voor je op!

  Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Neem daarom contact met ons op zodat wij voor jou de meest passende oplossing kunnen vinden.

  Heb je hier geen behoefte aan? Ga dan naar stap 2.

 2. Vul het formulier voor herroeping in

  Omdat wij vinden dat onze klanten recht hebben op een juiste afhandeling, werken wij samen met Webwinkelkeur. Deze samenwerking geeft jou als klant een aantal voordelen, zoals geschilbemiddeling

  Hierom vragen wij jou om het formulier voor herroeping in te vullen en deze naar ons te mailen. Zonder formulier wordt je retour niet in behandeling genomen.

 3. Stuur je retourpakket op

  Heb je het formulier ingevuld en verstuurd? Stuur dan je artikelen in de originele verpakking naar ons op. De kosten hiervoor betaal je zelf. Het verzendadres voor je retourzending is:

  DoubleUnders.nl
  Mijkenbroek 48
  4824 AC BREDA

 4. Je hoort van ons!

  Zodra jou retourzending bij ons magazijn binnenkomt wordt deze binnen 5 werkdagen verwerkt. Dit kan resulteren in een van de volgende uitkomsten:

  – Terugbetaling aankoopbedrag en verzendkosten van bestelling.
  – Het opsturen van een vervangend product.
  – Uitvoeren van afspraken gemaakt bij stap 1

 5. Eind goed, al goed.

  Geregeld! Je hebt inmiddels je geld terug of een nieuw product ontvangen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om je te helpen. Hopelijk zien wij je in de toekomst terug als klant. We zouden vereerd zijn!

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel, zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen, afhankelijk van de bestelling, circa 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@doubleunders.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het formulier

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt jij jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@doubleunders.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen. Zodra de bestelling bij ons is verwerkt, kunnen wij het adres niet meer wijzigen.