Veel gestelde vragen FAQ

Heb jij een specifieke vraag die niet in de FAQ staat? Schroom niet om dan contact met ons op te nemen! Wij staan open voor alle vragen, ideeën en suggesties.

Over ons

Wij zijn Myscha en Daan en sinds enkele jaren fanatiek aan het crossfitten. Over onze vriendschap en deze stap om een webshop te starten, lees je meer op de over ons pagina.

DoubleUnders.nl is ontstaan vanuit een liefde voor crossfit. Wat ons opviel is dat het heel moeilijk is om bij één winkel alles te vinden wat je zoekt. Laat staan van de juiste kwaliteit. De ene keer omdat het een winkel betreft die een enorm aanbod heeft waardoor het heel lastig is de juiste spullen te vinden. De andere keer omdat een winkel simpelweg niet heeft wat je zoekt. 

Wij doen dit anders. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor crossfit van enkel de hoogste kwaliteit. De kwaliteit die wij zelf ook willen gebruiken en die gelijk staat aan de eisen die gesteld worden voor onder andere de CrossFit Games. Je zal bij ons dan ook geen moeite hebben met het maken van je keuze. Wij bieden namelijk van elk product enkel het gene aan waar wij vertrouwen in hebben. Wat betekend dat er weinig verschillende soorten te vinden zullen zijn.

Wij denken en hopen dat fysieke ontwikkeling, in welke vorm dan ook, de komende jaren steeds belangrijker zal worden. De samenleving wordt drukker en we eisen in het dagelijks leven een hoop van onze fysieke en mentale conditie. Door een sport als crossfit vergroot je die belastbaarheid. Door de combinatie van intensiteit en kracht, kun je in korte tijd grote resultaten boeken. Het gemak om dit thuis te kunnen doen, zal voor veel mensen aanleiding zijn om de benodigde materialen in huis te halen.

Producten

De basis voor onze productkeuze, komt uit de sport crossfit. Alle veelgebruikte crossfit materialen als de kettlebell, dumbbell, plyo box, speed rope, wall ball etc. vind je dan ook in onze webshop. De specifieke keuze om binnen die categorie juist dát ene product aan te bieden, komt voort uit onze eigen behoefte aan kwaliteit. Wij sporten graag en intensief en willen dat het materiaal nooit een excuus is om hard te trainen. In tegenstelling tot veel andere webshops, bieden wij enkel het product met de beste prijs -kwaliteitsverhouding. Zo hoef jij alleen nog de keuze te maken uit het gewenste model, kleur of gewicht. 

Wat ons tevens onderscheid is dat wij alle producten op RX-niveau aanbieden. crossfit is een sport wat zich kenmerkt door vastgestelde gewichten voor het doen van workouts. Deze vastgestelde gewichten zorgen ervoor dat de sport goed meetbaar en uiterst competitief is.

Je mag van onze producten hetzelfde verwachten als wat wij van onze producten verwachten. Ze mogen nooit een excuus zijn om niet tot het uiterste te gaan in je training. Bij ieder van onze producten beschrijven wij hoe je ze kunt gebruiken. Daarbij is de levensduur natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wij maken veel gebruik van natuurlijke materialen zoals ijzer en hout. Net als ieder product van dit materiaal, zul je rekening moeten houden met de wijze waarop dit materiaal van nature kan beschadigen. Zo dien je altijd op te passen met hout in combinatie met vocht. Mocht je specifieke vragen hebben over onze producten, neem dan even contact met ons op!

Verzending & garantie

Voor bestellingen onder de €25,- betaal je bij ons €6,95 verzendkosten. Daarboven worden alle bestellingen gratis verzonden. Bijkomend voordeel is dat wij alles via PostNL verzenden. Hierdoor heb jij het gemak van de grootste postbezorger van ons land.

Standaard bieden wij op al onze producten de wettelijke garantietermijnen. Afhankelijk van het product, mag je er echter vanuit gaan dat deze wellicht aan slijtage onderhevig is, of juist veel langer mee gaat dan de gestelde termijn van 1 jaar. Wij zijn ervan overtuigd dat als er iets met jouw product aan de hand is, we hier onderling uit gaan komen. Mocht dit niet het geval zijn, beiden wij jou extra zekerheid door ons lidmaatschap bij Webwinkelkeur. 

logo webwinkelkeur voor op informatie pagina's